Θα χρειαστείτε: σκληρή φέτα κομμένη σε μπαστουνάκια (περίπου 3Χ8εκ)
2 αυγά, λίγη πάπρικα, πιπέρι, 80γρ αλεύρι, ένα φλυτζάνι σουσάμι, ανθόμελο
και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα.
Σπάστε τα αβγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα με ένα πιρούνι.
Σε ένα άλλο μπολ βάζετε το αλεύρι, την πάπρικα και το πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι,
μέχρι να συνδυαστούν τα υλικά. Σε ένα τρίτο μπολ, προσθέτετε το σουσάμι.
Βουτάτε κάθε κομμάτι φέτας στα αβγά, στη συνέχεια μέσα στο αλεύρι,
ξανά πάλι στα αβγά και τέλος τα βουτάτε στο σουσάμι να καλυφθούν πλήρως.
Ζεσταίνετε 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τη φέτα και από τις δύο πλευρές.
Μόλις λιώσει η φέτα και το σουσάμι “πάρει” ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα τα βγάζετε από
το τηγάνι και τα αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί.
Περιχύνετε με το μέλι (αν είναι πηχτό το θερμαίνετε για λίγο να γίνει πίο ρευστό)
όσο ακόμα η φέτα είναι ζεστή και την απολαμβάνετε.