Μέλι ελάτου

Συσκευασία 750γρ

Χαρακτηριστική γεμάτη γεύση χωρίς πολλά σάκχαρα και σκούρο κοκκινωπό χρώμα, παχύρευστο και εντελώς διάφανο, αφού στο ελατίσιο μέλι δεν παρατηρείται το φαινόμενο της κρυστάλλωσης.Υψηλής θρεπτικής αξίας, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα.
Το όρος Καλλίδρομο, όπως και τα γειτονικά βουνά, Οίτη και Γκιώνα, καλύπτονται στο μεγαλύτερο μέρος τους από πλούσια ελατοδάση που μας δίνουν το χαρακτηριστικό μέλι της περιοχής, το μέλι ελάτου. Ανεβάζουμε τα μελίσσια μας στο βουνό τον Μάη, σε υψόμετρα άνω των 1100μ, όπου δεν υπάρχουν πηγές ρύπανσης (φυτοφάρμακα, λιπάσματα κλπ) έτσι το παραγόμενο προϊόν είναι ένα αγνό και υγιεινό μέλι, ιδανικό
για καθημερινή κατανάλωση από όλη την οικογένεια.

DARK FOREST – Μέλι μικτού δάσους Δρυός – Ελάτου – Καστανιάς

Συσκευασία 750 γρ

Βραβευμένο με GOLDEN AWARD στα Mediterranean Taste Awards και
SILVER AWARD από την London International Honey Competition.
Σκοτεινό όπως το όνομά του, μέλι μικτού δάσους βελανιδιάς, καστανιάς και ελάτου με πολύ σκούρο κοκκινωπό χρώμα, καραμελένια επίγευση και υπέροχο άρωμα. Το λιγότερο γλυκό μέλι της παραγωγής μας, είναι κατάλληλο και για διαβητικούς και τα οφέλη του για την υγεία είναι πολλά.
Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, περισσότερες από κάθε άλλο μέλι σύμφωνα με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης,
είναι πλούσιο σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο και νάτριο. Δύο κουταλιές μέλι βελανιδιάς περιέχουν 274 mg ασβεστίου, το ίδιο επίπεδο ασβεστίου που υπάρχει σε ένα φλιτζάνι γάλα, ενώ θεωρείται αναζωογονητικό και καθαριστικό του δέρματος.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΑΝΘΟΜΕΛΟ Αγριολούλουδα

Συσκευασία 500 γρ

Ένα ιδιαίτερα αρωματικό και γευστικό ανοιξιάτικο μέλι από ποικιλία αγριολούλουδων,
ιδανικό για το πρωινό σας!
Πλούσιο σε βιταμίνες και γυρεόκοκκους, αρκετά γλυκό σε σχέση με τις άλλες ποικιλίες, θα κρυσταλλώσει φυσιολογικά μετά από μερικούς μήνες στο βάζο.

ΠΟΛΥΚΟΜΠΙ με ΠΕΥΚΟ

Συσκευασία 500 γρ

‘Εντονος και ιδιαίτερος γευστικός συνδυασμός δύο φθινοπωρινών ποικιλιών, με σκούρο χρώμα και ήπια γλυκύτητα που περιέχει ένζυμα, σίδηρο και φολικό οξύ.

ΜΕΛΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ

Συσκευασία 500 γρ

Από τους πορτοκαλεώνες της Δυτικής Ελλάδας, ανοιχτόχρωμο με την χαρακτηριστική γεύση των εσπεριδοειδών και την αντίστοιχη γλυκύτητα, το μέλι πορτοκαλιάς είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες κυρίως γλυκόζη, φρουκτόζη και σακχαρόζη και περιέχει μεγάλα ποσοστά ψευδάργυρου.